Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

Donovaly uzavreli pre všetku dopravu, skrížilo sa tam viacero kamiónov

Policajná snímka z Donovalov. Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Sneh vo štvrtok komplikuje dopravu na viacerých úsekoch ciest na Slovensku.

Bratislava 19. januára (TASR) - Horský priechod Donovaly uzavreli pre všetku dopravu. Na webe o tom informuje Slovenská správa ciest (SSC). Zelená vlna RTVS priblížila, že na mieste sa skrížilo viacero kamiónov.

Sneh vo štvrtok komplikuje dopravu na viacerých úsekoch ciest na Slovensku. Vodiči aktuálne hlásia husté sneženie na diaľnici D1 medzi Mengusovcami a Važcom, obmedzená je preto rýchlosť na 80 kilometrov za hodinu. Za Jarabou v stúpaní na Čertovicu blokuje jeden pruh spadnutý strom. V stúpaní na Čertovicu z Podbrezovej sa podľa Zelenej vlny RTVS šmýkajú kamióny.


Čertovicu uzavreli pre všetky vozidlá, Donovaly sú naďalej neprejazdné



Horský priechod Čertovica uzavreli pre všetky vozidlá. Vodičov na to upozorňuje Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe. Naďalej sú neprejazdné aj Donovaly.

Sneh vo štvrtok komplikuje dopravu na viacerých úsekoch ciest na Slovensku. Zelená vlna RTVS informuje o skríženom kamióne pred Hybami smerom z Liptovského Hrádku, tiež o spadnutom strome na ceste medzi Kremnicou a Krahuľami. Oba úseky sú obojsmerne neprejazdné.

Vodiči neprejdú ani na ceste medzi Breznom a Čiernym Balogom. Zelená vlna upozorňuje aj na neupravenú cestu na diaľnici D1 medzi Liptovským Mikulášom a Popradom.