Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Editor Hospodárskych novín Miroslav Pejko zmizol. Pomôžte ho nájsť

Miroslav Pejko Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Pri poslednom opustení bytu mal na sebe oblečený tenký sveter, modré nohavice a tenisky zelenej farby.

Bratislava 23. marca (Teraz.sk/TASR) - Člen ekonomickej redakcie Hospodárskych novín Miroslav Pejko je už niekoľko dní nezvestný. Informujú o tom Hospodárske noviny na svojej internetovej stránke.

Jeho posledný kontakt so známymi bol ešte začiatkom týždňa, v utorok 17. marca. Vtedy odišiel približne o jednej hodine poobede z bytu, ktorý je na Železničiarskej ulici v Bratislave.

"Hľadaného naposledy videli v utorok 17. marca približne o 10.00 h na zastávke električiek na bratislavských Vinohradoch, odvtedy nie sú o ňom žiadne správy," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

Miroslav Pejko
Foto: Facebook

"Naposledy si so sebou nezobral ani doklady či mobilný telefón. Navyše bol ľahko oblečený," uvádza denník.

Na polícii je ako nezvestný nahlásený od stredy, 18. marca. Miroslav Pejko je približne 160 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má ryšavé vlasy, bledú pokožku, na tvári má pehy a oči má zelenej farby. Oblečené mal športové topánky, modré nohavice a modrý sveter. Má 29 rokov a jeho posledná stopa bola v bratislavskom Starom meste.

Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli Miroslava Pejka nájsť, možno oznámiť na linke 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.