Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Slovensko

J. Figeľ: Dúfam, že prevládne zodpovednosť dnešného dňa

Na snímke predseda KDH Ján Figeľ s manželkou Máriou a vnučkou vhadzujú obálky s hlasovacími lístkami do volebnej urny vo volebnej miestnosti v Základnej škole na ulici Za kasárňou v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto v Bratislave v sobotu 5. marca 2016. Foto: TASR/Vladimír Benko

Dnešný deň až do večera chce šéf KDH stráviť s rodinou.

Bratislava 5. marca (TASR) - Voľby do Národnej rady SR sú dôležité pre to, aké bude Slovensko a aké Slovensko odovzdáme svojim deťom. Vyhlásil to dnes líder KDH Ján Figeľ po tom, ako v Bratislave odvolil aj v sprievode svojej manželky a vnučky. On sám dúfa, že prevládne zodpovednosť dnešného dňa.

"Je to v rukách občanov, závisí to od toho, kto príde. Tí, čo zostávajú doma, nechávajú to na ostatných,"
upozornil na margo očakávanej podpory pre KDH.

Dnešný deň až do večera chce šéf KDH stráviť s rodinou. "V kampani som veľa zameškal vo vzťahu k rodine, tak aspoň dnes budeme spolu. Večer budem očakávať výsledky a správy pre Slovensko. Verím, že budú dobré," povedal.

Na snímke vľavo predseda KDH Ján Figeľ s vnučkou v náručí poskytuje rozhovor médiám po volebnom akte vo voľbách do Národnej rady SR v Základnej škole na ulici Za kasárňou v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto v Bratislave v sobotu 5. marca 2016.
Foto: TASR/Vladimír Benko
Na otázku, ako strávil posledné dni pred volebným aktom, odvetil, že KDH zavŕšilo kampaň v Ružomberku. "Potom som ešte úradoval a piatok (4.3.) a dnešok bol už o stíšení, o hľadaní vnútorných odpovedí na to, čo sme urobili a čo je pred nami. Som vďačný za všetko, čo som mohol urobiť spolu s tímom kandidátov. Bolo to náročné obdobie a verím, že prinesie ovocie," uzavrel.

Prečítajte si VŠETKO O PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH a sledujte s nami VOĽBY ONLINE