Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 12. jún 2024Meniny má Zlatko
< sekcia Slovensko

Hlas sa zúčastní na stretnutí lídrov strán v prezidentskom paláci

Na snímke zľava novozvolený prezident SR Peter Pellegrini a prezidentka SR Zuzana Čaputová počas vyhlásenia k atentátu na premiéra SR Roberta Fica (Smer-SD) v Bratislave 16. mája 2024. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Čaputová spoločne so svojím nástupcom Pellegrinim pozvú do Prezidentského paláca lídrov všetkých parlamentných politických strán.

Bratislava 16. mája (TASR) - Koaličná strana Hlas-SD sa zúčastní na stretnutí lídrov parlamentných strán, ktorého zvolanie iniciovali prezidentka Zuzana Čaputová a zvolený prezident Peter Pellegrini. Pre TASR to uviedla hovorkyňa strany Karolína Ducká. O tom, kto sa za Hlas-SD stretnutia zúčastní, bude strana včas informovať. Ducká dodala, že ďalší postup vládnej koalície bude predmetom vnútornej diskusie.



Čaputová spoločne so svojím nástupcom Pellegrinim pozvú do Prezidentského paláca lídrov všetkých parlamentných politických strán. Cieľom je upokojiť situáciu a odmietnuť násilie. Informovali o tom po spoločnom rokovaní v reakcii na útok na premiéra Roberta Fica (Smer-SD).