Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Slovensko

Hlas-SD je zhrozený kam vyústila politická nenávisť na Slovensku

Na snímke uprostred predseda NR SR Peter Pellegrini, vľavo ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková a vpravo minister minister školstva Tomáš Drucker (všetci Hlas-SD) počas tlačovej konferencie ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu k navýšeniu počtu študentov lekárskych fakúlt 17. januára 2024 v Bratislave. Foto: TASR Pavel Neubauer

Útok na predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD) je bezprecedentným ohrozením slovenskej demokracie a v dejinách samostatnosti SR nemá obdobu.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 15. mája (TASR) - Strana Hlas-SD je zhrozená z toho, kam vyústila politická nenávisť na Slovensku. Útok na predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD) je bezprecedentným ohrozením slovenskej demokracie a v dejinách samostatnosti SR nemá obdobu. TASR o tom informovala hovorkyňa strany Karolína Ducká.

"Slovenskú republiku až do dnešného dňa zdobila schopnosť vyriešiť všetky politické krízy ústavnou a demokratickou cestou. O osude našej vlasti rozhodovali občania vo volebných miestnostiach, nie ozbrojení násilníci na uliciach," skonštatoval Hlas.

Strana vyzýva všetky politické strany, spoločenské skupiny, mienkotvorné osobnosti, tretí sektor aj médiá, aby spoločne a jednoznačne tento útok ostro odsúdili a svojou činnosťou nepodporovali vyvolávanie nenávisti na Slovensku.