Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

HLBOKÁONLINE: BREXIT - DOPADY NA OBČANOV SR

Foto: Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR

REZORT DIPLOMACIE pozýva na ďalšiu časť HLBOKÁONLINE na tému: BREXIT - DOPADY NA OBČANOV SR.

Bratislava 24. februára (OTS) - Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR pozýva verejnosť na 4. časť verejných online diskusií o zahraničnej politike a záujmoch Slovenska v Európe a vo svete, vo štvrtok 25. februára 2021 od 18:00hod. - prostredníctvom online vysielania na facebookových profiloch Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR a Zahraničná politika sa nás týka a na portáloch TERAZ.sk a Tasr.tv.

HlbokáOnline #4 bude venovaná dopadom odchodu Spojeného kráľovstva z EÚ – tzv. Brexitu na život občanov SR v podmienkach nových vzťahov Spojeného kráľovstva s EÚ.

Hlavným hosťom bude Maroš Šefčovič, ktorý sa s moderátorom Radovanom Geistom z Euractiv.sk budú rozprávať o tejto téme spolu s veľvyslankyňou SR vo Výbore stálych zástupcov členských krajín EÚ Coreper I. Máriou Malovou, s veľvyslancom SR v Spojenom kráľovstve Róbertom Ondrejcsákom, Andreou Krajčíkovou, generálnou riaditeľkou Sekcie zahraničnoobchodnej politiky a európskych záležitostí MH SR, Róbertom Guckým, riaditeľom Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia PZ a s Andrejom Matišákom, redaktorom denníka Pravda.

Verejnosť môže klásť svoje otázky prostredníctvom aplikácie platformy Sli.do


Upozornenie: Upozorňujeme čitateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.