Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Slovensko

Video s manželkou exposlanca Jánoša zverejnili bez jej súhlasu

Exposlanec Národnej rady SR Vladimír J. Foto: TASR - Alexandra Moštková

Na internete sa tento týždeň objavilo video s vyjadrením manželky exposlanca Smeru-SD Vladimíra J., Ivety.


Bratislava 5. novembra (TASR) – Iveta Jánošová sa dištancuje od obsahu nahrávky zverejnenej na internete a žiada jej okamžité stiahnutie. Konštatuje sa to v jej vyhlásení, ktoré zaslal do TASR jej právny zástupca Ivan Pecník.

„Vyzývam pána Katrinca, aby okamžite zabezpečil stiahnutie súkromnej videonahrávky z internetu. Nikdy som nedala súhlas na jej zverejnenie. Na tento rozhovor ma naviedol. Ako som sa neskôr dozvedela, jeho cieľom bolo s touto nahrávkou obchodovať. Dištancujem sa od tejto iniciatívy, ako aj od obsahu nahrávky. V tomto zmysle som vypovedala aj na polícii,“ konštatuje sa vo vyhlásení.

Na internete sa tento týždeň objavilo video s vyjadrením manželky exposlanca Smeru-SD Vladimíra J., Ivety. Podľa médií ho mal zverejniť jej bývalý právny zástupca. Žena na ňom rozpráva o bývalom partnerovi a aj jeho údajných vzťahoch k politike a biznisu. Videom sa začala zaoberať už aj polícia.

Vladimír J. čelí od marca tohto roka obvineniu z týrania blízkej a zverenej osoby. Po zverejnení prípadu sa vzdal poslaneckého mandátu.