Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

I. Polakovič bude kandidovať za starostu bratislavského Lamača

Ilustračné foto. Foto: TASR/Michal Svítok

Súčasný primátor hlavného mesta a líder strany Team Bratislava Matúš Vallo kandidatúru Polakoviča víta.

Bratislava 7. júla (TASR) - Kandidatúru na post starostu bratislavskej mestskej časti Lamač ohlásil Igor Polakovič. Nominovala ho strana Team Bratislava, podporuje ho aj SaS a Progresívne Slovensko. TASR o tom informovala manažérka komunikácie strany Team Bratislava Anna Dvořáková. Polakovič je aktuálne mestským poslancom v Bratislave, venuje sa inováciám v oblasti darcovstva a rozvoja neziskových organizácií.

"Výsledky našej štvorročnej spolupráce s primátorom Matúšom Vallom ukazujú, že keď spoločne ťaháme za jeden povraz, prináša to výsledky pre mesto aj mestskú časť," uviedol Polakovič a poukázal na viaceré projekty mestskej časti. Spomenul finančný príspevok mesta na rekonštrukciu telocviční v ZŠ Lamač, či opravu ciest a ďalšie. "Ak sa toto všetko podarilo z pozície mestského poslanca, ako starosta chcem urobiť násobne viac," poznamenal.

Súčasný primátor hlavného mesta a líder strany Team Bratislava Matúš Vallo kandidatúru Polakoviča víta. "Je to človek z môjho úzkeho tímu a jeden z najaktívnejších poslancov, ktorý má moju silnú dôveru a vynikajúco sa nám spolupracuje. Vďaka jeho iniciatíve a schopnosti doťahovať veci do konca sa nám podarili mnohé úspešné projekty," uviedol.