Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Slovensko

V hre JOKER padol jackpot, výherca získal cez internet vyše 58-tisíc

Foto: TASR

Šťastlivec uzatvoril stávku cez internet na 10 tipov - stĺpcov v hre LOTO spolu s doplnkovou hrou JOKER. „Za stávku zaplatil 7,35 eura,“ uviedol hovorca.

Bratislava 3. októbra (TERAZ.sk) - Stávkovanie cez internetovú stránku spoločnosti TIPOS už hráčom číselných lotérií prinieslo nejednu zaujímavú výhru. A opäť to dokázala výhra v prvom poradí v doplnkovej hre JOKER. „Víťazný hráč uzatvoril online stávku v hre LOTO s doplnkovou hrou JOKER. A práve v doplnkovej hre vyhral v stredajšom žrebovaní skvelých 58.542,31 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Rastislav Čépe. Dodal, že ide už o 18. padnutý tohtoročný jokerový jackpot. „Zároveň je to druhý jackpot, ktorý tento rok padol v hre JOKER prostredníctvom internetovej stávky.“

Šťastlivec uzatvoril stávku cez internet na 10 tipov - stĺpcov v hre LOTO spolu s doplnkovou hrou JOKER. „Za stávku zaplatil 7,35 eura,“ uviedol hovorca.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.