Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Slovensko

Kaufland partnerom Občianskeho združenia Záleží nám

Foto: Kaufland

Na Slovensku každoročne stúpa počet žiadateľov o finančnú či materiálnu pomoc z radov rôznych občianskych združení, sociálnych organizácií, ďalej športových klubov a samozrejme jednotlivcov.

Bratislava 16. decembra (OTS) - Z dôvodu veľkého množstva žiadostí a tiež obmedzených limitov firiem, nie je možné pomôcť všetkým. Zalezinam.sk je systém, ktorý združuje firmy, darcov aj žiadateľov, a dáva odmietnutým projektom druhú šancu.

Tento portál združuje všetky žiadosti, ktoré boli prvým prijímateľom/firmou odmietnuté a zároveň postúpené občianskemu združeniu Záleží nám.
Denne nás oslovuje niekoľko žiadateľov o pomoc, no žiaľ nie je v našich silách vyhovieť všetkým. Partnerom Záleží nám sme sa stali preto, aby sme i tým, ktorých nemôže podporiť naša spoločnosť, dali druhú šancu. V ústrety im vyjdeme v tom, že za každú nami postúpenú žiadosť uhradíme registračný poplatok v tomto združení“, uviedol Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s.

Občianske združenie Záleží nám združuje žiadosti z oblasti zdravia, charity, ekológie, komunitných projektov či podnikania. Podporiť jednotlivé projekty môže každý ľubovoľnou sumou.