Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Lengvarský sa stretol so šéfom ZZS Bratislava

Na snímke minister zdravotníctva SR Vladimír Lengvarský (nominant OĽaNO) počas 109. rokovania vlády SR v Bratislave v stredu 12. októbra 2022. Foto: TASR - Martin Baumann

Zamestnanci ZZS Bratislava žiadajú odvolanie svojho šéfa Andrásiho. V stredu (12. 10.) na ministerstve zdravotníctva odovzdali petíciu so 445 podpismi za jeho odchod a ďalšie zbierajú.

Bratislava 13. októbra (TASR) - Minister zdravotníctva (MZ) SR Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO) sa stretol so šéfom Záchrannej zdravotnej služby (ZZS) Bratislava Imrichom Andrásim v súvislosti s petíciou za jeho odvolanie. Chce hovoriť aj so zamestnancami záchranky, ktorí žiadajú jeho odchod. Pre TASR to uviedla hovorkyňa rezortu Petra Lániková.

"Minister zdravotníctva o predmetnej veci hovoril s povereným riaditeľom, chce sa spojiť aj s druhou stranou sporu. Faktom ostáva, že v dohľadnej dobe sa uskutoční riadne výberové konanie na post riaditeľa ZZS Bratislava," uviedla pre TASR hovorkyňa.

Zamestnanci ZZS Bratislava žiadajú odvolanie svojho šéfa Andrásiho. V stredu (12. 10.) na ministerstve zdravotníctva odovzdali petíciu so 445 podpismi za jeho odchod a ďalšie zbierajú. Má ísť asi o tretinu zamestnancov.