Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

M. Šipoš: Pozičné hry a nátlakové postoje mi prídu nefér

Na snímke poslanec NR SR a predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš na Úrade vlády počas rokovania 127. schôdze vlády SR 14. decembra 2022 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Každá strana má svoju predstavu o budúcnosti krajiny, poznamenal Šipoš.

Bratislava 14. decembra (TASR) - Pozičné hry a nátlakové postoje mi prídu nefér a neadekvátne koaličným poslancom. Uviedol to predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš. Rokovania podľa neho pokračujú aj v stredu. Keď sa OĽANO dohodne na definitívnom výsledku, bude informovať verejnosť.

"Nebudem komentovať požiadavky rôznych poslancov a politických strán. Každá strana má svoju predstavu o budúcnosti krajiny," poznamenal Šipoš.



O údajnom konflikte medzi ministrom financií Igorom Matovičom a šéfom envirorezortu Jánom Budajom (obaja OĽANO) nevie. Nemá tiež informácie o možnom odchode občiansko-demokratickej platformy z hnutia OĽANO.

Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽANO zároveň pre TASR priblížil, že v utorok (13. 12.) sa konala koaličná rada. Zaoberala sa primárne tým, ako ďalej doručovať pomoc ľuďom aj v prípade, ak by padla vláda. Pre OĽANO je na prvom mieste Slovensko, jeho demokratické záujmy a dovládnutie s premiérom Eduardom Hegerom (OĽANO), skonštatoval Šipoš.