Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Muža, ktorý mal zaútočiť nožom na ženu s dieťaťom, vzali do väzby

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Sudca skonštatoval dôvodnú obavu z pokračovania obvineného v trestnej činnosti a tiež obavu z vyhýbania sa trestnému stíhaniu, čiže útekovú väzbu.

Bratislava/Pezinok 4. decembra (TASR) - Obvinený muž, ktorý mal zaútočiť na skalickom parkovisku nožom na ženu s dieťaťom, bude stíhaný vo väzbe. Podozrivý je z pokusu o úkladnú vraždu. Nedeľné rozhodnutie sudcu pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku je právoplatné. TASR o tom informovala hovorkyňa súdu Katarína Bednáriková.

"Sudca pre prípravné konanie vyhovel návrhu prokurátora a vzal obvineného E. K. do väzby," priblížila hovorkyňa. Sudca skonštatoval dôvodnú obavu z pokračovania obvineného v trestnej činnosti a tiež obavu z vyhýbania sa trestnému stíhaniu, čiže útekovú väzbu.

Pri útoku na parkovisku v Skalici, ktorý sa udial v noci na piatok (2. 12.), sa zranili dve osoby. Incident podľa polície postrehli tri nezúčastnené osoby, ktoré zasiahli a mužovi zabránili v ďalšom konaní. Policajti po príchode našli na parkovisku útočníka, zranenú ženu a jej trojročné dieťa.