Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Na Martinských holiach hodnotia návštevnosť lyžiarov ako uspokojivú

Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Pri ubytovacích kapacitách privítali uvoľnenie opatrení od nového roka.

Martin 30. decembra (TASR) – V lyžiarskom stredisku Winter Park Martinky na Martinských holiach sú momentálne spustené takmer všetky zjazdovky, vleky aj sedačková lanovka. Podľa marketingového manažéra strediska Mateja Bórika je návštevnosť aj pri režime OP pomerne uspokojivá.

Podotkol, že vďaka nadmorskej výške poskytuje lyžiarom vysoký komfort prírodný sneh. "Všetky opatrenia dodržiavame - pri kúpe skipasu je potrebné predložiť potvrdenie o očkovaní alebo prekonaní ochorenia COVID-19," uviedol.

Pri ubytovacích kapacitách privítali uvoľnenie opatrení od nového roka. "Aj preto je dopyt po ubytovaní pomerne vysoký a kapacity sa rýchlo napĺňajú. Návštevníci by si mali rezervovať ubytovanie čo najskôr, keďže mnohí hostia si pobyty prekladali z uplynulej sezóny," doplnil Bórik.

Lyžiarske stredisko na Martinských holiach je v prevádzke už viac ako tri týždne. "Podľa snehových podmienok spustíme aj zjazdovku Javorina, aktuálne je však mierne oteplenie, ktoré zrejme potrvá niekoľko dní," dodal marketingový manažér strediska.