Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 14. jún 2024Meniny má Vasil
< sekcia Slovensko

Vodičov čakajú kolóny i obmedzenia, nehodu pri Senci už odstránili

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

Na vjazde do Bratislavy po D1 zo Senca sa zrazili štyri autá. Zelená vlna približuje, že nehoda blokuje ľavý pruh a vodiči si v tomto úseku počkajú 15 minút.

Bratislava 22. februára (TASR) - Dopravu v Bratislave a jej okolí v utorok ráno komplikujú nehody a tvoria sa kolóny. Najväčšie zdržanie je na Moste Lanfranconi. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

V Bratislave na konci Mosta Lanfranconi v smere do Petržalky sa v pravom pruhu zrazili tri autá. O niečo ďalej sa v strednom pruhu zrazilo ďalšie osobné auto s kamiónom. Tunel Sitina v smere k Mostu Lanfranconi priebežne uzatvárajú. V kolónach si vodiči podľa Zelenej vlny postoja viac ako 30 minút. Stella centrum hlási na tomto úseku 40-minútové zdržanie.

Približne desaťminútové zdržanie je na trase Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji - Bratislava, hlási Stella centrum.

Nehoda pri Senci je odstránená, kolóny sa pomaly rozbiehajú

Nehoda na vjazde do Bratislavy po D1 zo Senca je už odstránená. Kolóny sa pomaly rozbiehajú, stále sa však vodiči zdržia vyše pol hodiny. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

V utorok ráno došlo na Ceste na Senec v smere do mesta k zrážke štyroch vozidiel. Na mieste zasahovali podľa polície hasiči. Prejazdné boli dva pruhy. "Podľa doposiaľ zistených informácií na mieste došlo k ľahkému zraneniu jednej osoby. Príčiny a okolnosti zrážky motorových vozidiel sú v štádiu objasňovania," uviedla Jana Šimunková z oddelenia komunikácie a prevencie Policajného zboru v Bratislave.

Policajti žiadajú vodičov, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť a riadili sa pokynmi polície.

Pre dokumentovanie nehody je uzavretá cesta pri Spišskom Štvrtku

Z dôvodu dokumentovania vážnej dopravnej nehody je aktuálne uzavretá cesta prvej triedy od Spišského Štvrtka po nájazd na diaľnicu. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Ako pre TASR uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, išlo o nehodu osobného motorového vozidla a chodca, ktorý bol zranený. Na mieste zasahovalo sedem hasičov z Levoče s tromi kusmi techniky.