Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Slovensko

Počas akcie Od Tatier k Dunaju polícia dohliadne na plynulosť premávky

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Krajské riaditeľstvá Policajného zboru budú dohliadať na bezproblémový prejazd účastníkov a poskytovať verejnosti podrobné informácie o dopravných obmedzeniach či obchádzkových trasách.

Bratislava 22. mája (TASR) - Polícia dohliadne na plynulosť a bezpečnosť premávky počas 9. ročníka charitatívneho podujatia Od Tatier k Dunaju na bicykloch napriek skleróze multiplex. Konať sa bude od utorka (23. 5.) do 27. mája. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

"Cyklisti vyštartujú 23. mája o 10.00 h v meste Vysoké Tatry od hotela a postupne prejdú v nasledujúcich dňoch trasu Vysoké Tatry - Zuberec - Považská Bystrica - Nové Mesto nad Váhom - Brezová pod Bradlom - Trnava - Pezinok a v posledný deň dorazia do Bratislavy," uviedla polícia. Krajské riaditeľstvá Policajného zboru budú dohliadať na bezproblémový prejazd účastníkov a poskytovať verejnosti podrobné informácie o dopravných obmedzeniach či obchádzkových trasách.

Zapoja sa aj policajti špeciálneho dopravného oddelenia odboru dopravnej polície Prezídia Policajného zboru SR známi ako Puma. Na autách a motorkách zabezpečia sprievod účastníkov podujatia. "Prosíme účastníkov cestnej premávky o zvýšenú opatrnosť a vzájomnú ohľaduplnosť počas nadchádzajúcich dní," dodali policajti.