Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Nové VIDEO Kollára z nemocnice:Lekári si neodkazujú cez sociálne siete

Boris Kollár Foto: FB Boris Kollár

Kollár vyzýva politikov, aby sa prestali urážať.

Bratislava 13. novembra (Teraz.sk) - Predseda parlamentu Boris Kollár, ktorý sa už takmer tri týždne zotavuje po automobilovej nehode v nemocnici, zverejnil ďalšie video. V ňom informuje, že už dokáže sedieť a aj správy sleduje, keď mu je lepšie, no píše sa mu ešte ťažšie. Ťažké srdce má však na komunikáciu politikov.

"Keď som si to uvedomil, akým spôsobom medzi sebou komunikujú politici, a to je jedno, či koaliční, opoziční, mimoparlamentní, ale všetci dokopy, akým spôsobom sa napádajú, hejtujú, pochopil som, že pokiaľ nedokážeme spolupracovať tak ako títo lekári, Slovensko zostane na tom nemocničnom lôžku ležať, rozbité a rozlámené," konštatoval.

Apeloval na politikov, že musia spolupracovať. "Nesmieme sa absolútne nezmyselne hejtovať, urážať, ale musíme sa dostať dopredu."

Zároveň upozornil na to, že pri jeho liečení spolupracovali až traja lekári z rôznych nemocníc medzi sebou. "Oni sa nehejtujú, oni si nedávajú odkazu cez rôzne sociálne siete, oni nerobia proti sebe tlačovky, ale oni spolupracujú," zdôraznil s tým, že vďaka tomu, že spolupracujú ho dokázali postaviť z postele, čo považuje za malý zázrak.



Kollár je v nemocnici po dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu 24. októbra na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Uplynulý týždeň absolvoval operáciu, ktorá podľa slov jeho hovorkyne Michaely Jurcovej dopadla úspešne. Po nehode mal zlomený druhý krčný stavec. Zranili sa aj jeho osobný ochranca a vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov.