Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Slovensko

Novým riaditeľom sekcie nových médií RTVS sa stal Pavol Pavlík

Ilustračné foto. Foto: TASR – Michal Svítok

Vo funkcii nahradil Matúša Miklošíka, ktorý bol dočasne poverený vedením sekcie.

Bratislava 16. januára (TASR) - Novým riaditeľom sekcie nových médií RTVS sa stal Pavol Pavlík. Vo funkcii nahradil Matúša Miklošíka, ktorý bol dočasne poverený vedením sekcie. Informovalo o tom vedenie telerozhlasu.

Generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj v súvislosti s novou personálnou posilou pripomenul, že pri kreovaní svojho tímu oslovuje ľudí, na ktorých osobnostné i profesionálne kvality sa môže spoľahnúť. "Pán Pavlík má blízko k moderným technológiám a rozumie online svetu, práve v tomto priestore potrebuje RTVS posilniť svoju pozíciu," uviedol Machaj.

Pavlík má dlhoročné skúsenosti v oblasti médií a komunikácie, pôsobil okrem iného ako redaktor, moderátor, dramaturg a šéfredaktor v Slovenskom rozhlase, rádiu Twist a v TV Markíza.

"Som presvedčený, že v komplikovanej dobe, ktorú žijeme, ovplyvnenej vybičovanými vášňami a polarizáciou spoločnosti, má verejnoprávne médium nezastupiteľné miesto. Rád by som sa na pozícii riaditeľa sekcie nových médií podieľal na tom, aby RTVS práve v tomto čase naplno využila svoj potenciál a darilo sa jej aj v online segmente," povedal Pavlík.