Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

OBRAZOM: Čítanie rozsudku v kauze vraždy J. Kuciaka a M. Kušnírovej

Na snímke Jozef Kuciak a Jana Kuciaková, rodičia zavraždeného Jána Kuciaka, prichádzajú na súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde 3. septembra 2020 v Pezinku. Foto: TASR Jakub Kotian

Pozrite si fotografie z hlavného pojednávania v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku.

Bratislava 3. septembra (Teraz.sk/TASR) -Na Šecializovanom trestnom súde v Pezinku (ŠTS) sa vo štvrtok začalo pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Na pojednávaní je z obžalovaných prítomný len Marian K. Očakáva sa vynesenie rozsudku.

Všetky informácie z dnešného pojednávania nájdete v článku SLEDUJEME: Dnes by mal padnúť rozsudok v kauze vraždy J. Kuciaka


Na snímke Jozef Kuciak, otec zavraždeného Jána Kuciaka a Zlatica Kušnírová, matka zavraždenej Martiny Kušnírovej prichádzajú na pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák



Na snímke obžalovaný Marian K. (vľavo) a jeho advokát Marek Para pred pojednávaním v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke Zlatica Kušnírová, matka zavraždenej Martiny Kušnírovej a jej právny zástupca Roman Kvasnica pred pojednávaním v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák



Na snímke Zlatica Kušnírová (uprostred), matka zavraždenej Martiny Kušnírovej, pred hlavným pojednávaním v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde 3. septembra 2020 v Pezinku.
Foto: TASR Jakub Kotian



Na snímke Jozef Kuciak (vľavo), brat zavraždeného Jána Kuciaka, prichádza na súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák



Na snímke obžalovaný Marian K. prichádza na hlavné pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák



Na snímke právny zástupca poškodenej Zlatice Kušnírovej Roman Kvasnica pred pojednávaním v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák



Na snímke Daniel Lipšic, právny zástupca poškodených Kuciakovcov, pred hlavným pojednávaním v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák



Na snímke Marek Para, advokát obžalovaného Mariana K., prichádza na súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde 3. septembra 2020 v Pezinku.
Foto: TASR Jakub Kotian


Na snímke novinári čakajú pred hlavným pojednávaním v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke súdne spisy pred súdnym pojednávaním pred súdnym pojednávaním v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde 3. septembra 2020 v Pezinku.
Foto: TASR Jakub Kotian


Na snímke advokát Aleny Zs. Štefan Neszméry a obhajkyňa Aleny Zs. Júlia Vestenická po rozsudku v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Na snímke Marian K. po rozsudku v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Na snímke zľava Jozef Kuciak a Jana Kuciaková, rodičia zavraždeného Jána Kuciaka a súrodenci zavraždeného Jána Kuciaka Mária Kuciaková a Jozef Kuciak sa rozprávajú s Danielom Lipšicom, právnym zástupcom poškodených Kuciakovcov, pred pojednávaním v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 3. septembra 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák