Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Slovensko

OBRAZOM: Na Slovensku sa už niekoľko mesiacov očkuje proti COVID-19

Na snímke infektológ Vladimír Krčméry ako prvý Slovák počas úvodného očkovania proti ochoreniu COVID-19 na Slovensku v Nitre v sobotu 26. decembra 2020. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Pozrite si zábery z očkovania proti novému koronavírusu.

Bratislava 21. apríla (TASR/Teraz.sk) - Očkovanie proti novému koronavírusu prebieha na Slovensku už niekoľko mesiacov. Prvým zaočkovaným Slovákom sa stal 26. decembra 2020 infektológ Vladimír Krčméry. Momentálne sa na očkovanie môžu prihlásiť občania vo veku nad 40 rokov. Vakcinácia sa vykonáva v očkovacích centrách po celom Slovensku.



Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová počas očkovania proti ochoreniu COVID-19 v Univerzitnej nemocnici Bratislava v Ružinove 27. decembra 2020.
Foto: TASR – Dano Veselský


Na snímke zdravotníčka drží injekčnú striekačku s vakcínou počas očkovania proti ochoreniu COVID-19, s ktorým začali aj vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne v utorok 5. januára 2021.
Foto: TASR - Radovan Stoklasa


Na snímke očkovanie zdravotníkov proti ochoreniu COVID-19 vo vakcinačnom centre Nemocnice Svet zdravia Michalovce 7. januára 2021.
Foto: TASR - Roman Hanc


V Univerzitnej nemocnici Bratislava – v Nemocnici Staré Mesto zaočkovali prvou dávkou vakcíny proti novému koronavírusu 104-ročnú Bratislavčanku - pani Vilmu, foto z archívu.
Foto: TASR - UNB


Na archívnej snímke bývalý minister zdravotníctva SR Marek Krajčí (uprostred) pózuje so zdravotníčkami v športovej hale 6. februára 2021 v Trenčíne.
Foto: TASR - Radovan Stoklasa


Na archívnej snímke vpravo zdravotníčka očkuje učiteľku vo Veľkokapacitnom očkovacom centre na Strednej zdravotníckej škole v rámci očkovania pedagógov v Trnave v sobotu 20. februára 2021.
Foto: TASR - Lukáš Grinaj


Na archívnej snímke očkovanie proti ochoreniu COVID-19 v prvom veľkokapacitnom krajskom očkovacom centre v priestoroch Strednej odbornej školy na Ostrovského 1 v Košiciach 27. februára 2021.
Foto: TASR - František Iván


Na archívnej snímke prvé veľkokapacitné krajské očkovacie centrum proti ochoreniu COVID-19 v priestoroch Strednej odbornej školy na Ostrovského 1 v Košiciach 27. februára 2021.
Foto: TASR – František Iván


Veľkokapacitné očkovacie centrum Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) v priestoroch zimného štadióna v meste Brezno 12. marca 2021.
Foto: EASYFOTO TASR - Lukáš Mužla


Lekárka sa rozpráva so seniorkou pred očkovaním proti ochoreniu COVID-19 vo veľkokapacitnom očkovacom centre v Dunajskej Strede, ktoré sa nachádza v priestoroch Strednej odbornej školy (SOŠ) rozvoja vidieka v nedeľu 14. marca 2021.
Foto: TASR – Edmund Örzsik


Na archívnej snímke nové vakcinačné centrum, ktoré Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK) otvoril v priestoroch telocvične Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Rimavskej Sobote, 8. apríla 2021.
Foto: EASYFOTO TASR - Branislav Caban


Na snímke člen mobilnej očkovacej jednotky odnáša mobilnú chladničku s vakcínou od spoločností Pfizer/BionTech proti ochoreniu Covid-19 po zaočkovaní pacientky počas tlačovej konferencie k výjazdovému očkovaniu imobilných pacientov v domácnostiach v trnavskej mestskej časti Modranka 16. apríla 2021.
Foto: TASR - Jaroslav Novák