Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

OBRAZOM: Takto prebiehali parlamentné voľby, hlasovanie aj reakcie

Na snímke líder OĽaNO Igor Matovič pózuje fotografom s volebným štábom počas volebnej noci v centrále strany po zverejnení prvých odhadov po voľbách do NR SR v Trnave 29. februára 2020. Foto: TASR - Michal Svitok

Pozrite si priebeh parlamentných volieb. Očami fotografov TASR.

Bratislava 1. marca (Teraz.sk) - V sobotu (29.2.) sa konali parlamentné voľby, ktorých víťazom sa stalo hnutie OĽaNO s lídrom Igorom Matovičom.

Pozrite si priebeh volieb vo fotografiách.

Na snímke volič vhadzuje hlasovací lístok v obálke do volebnej schránky vo voľbách do Národnej rady SR 29. februára 2020 v Trenčianskych Stankovciach.
Foto: TASR - Radovan Stoklasa


Na Slovensku sa v sobotu 29. februára 2020 začali v poradí ôsme voľby do Národnej rady Slovenskej republiky. Voľby sú jednodňové a občania majú možnosť voliť v 5998 volebných okrskoch. Na snímke členovia okrskovej volebnej komisie otvárajú obálky s hlasovacími lístkami občanov Slovenskej republiky zo zahraničia vo volebnej miestnosti vo voľbách do Národnej rady SR 29. februára 2020. FOTO TASR - Radovan Stoklasa
Foto: TASR


Na snímke Béla Bugár vhadzuje hlasovací lístok v obálke do volebnej schránky vo volebnej miestnosti vo voľbách do Národnej rady SR 29. februára 2020 v Šamoríne.
Foto: TASR - Henrich Mišovič


Na snímke Richard Sulík vhadzuje hlasovací lístok v obálke spolu s rodinou počas volieb do Národnej rady Slovenskej republiky na ZŠ Dr. Ivana Dérera 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavol Zachar


Na snímke Boris Kollár s deťmi vhadzuje hlasovací lístok v obálke do volebnej schránky vo voľbách do Národnej rady SR vo volebnej miestnosti na Základnej škole s MŠ Milana Hodžu v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Na snímke zľava Igor Matovič, jeho dcéra Klára a manželka Pavlína vhadzujú obálky do volebnej schránky vo voľbách do Národnej rady SR v Trnave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Lukáš Grinaj


Na snímke Andrej Kiska s manželkou Martinou debatujú s členmi okrskovej volebnej komisie vo volebnej miestnosti v Poprade počas volieb do Národnej rady Slovenskej republiky v Poprade 29. februára 2020.
Foto: TASR - Oliver Ondráš


Na snímke volič vhadzuje hlasovací lístok v obálke do volebnej schránky vo voľbách do Národnej rady SR v najmladšej obci Bratislavského kraja v Novom Svete v okrese Senec 29. februára 2020.
Foto: TASR - Erik Mader


Na snímke klientka Zriadenia pre seniorov v Moravanoch nad Váhom vhadzuje hlasovací lístok do prenosnej volebnej schránky počas volieb do Národnej rady Slovenskej republiky, 29. februára 2020.
Foto: TASR – Martin Palkovič


Na snímke vpravo Tomáš Drucker vhadzuje volebný lístok v obálke vo volebnej miestnosti na ZŠ Podzáhradná počas volieb do Národnej rady Slovenskej republiky, 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová (uprostred) a jej dcéra Lea vhadzujú obálky do volebnej schránky vo volebnej miestnosti vo voľbách do Národnej rady SR v Pezinku 29. februára 2020.
Foto: TASR - Michal Svítok


Na snímke Andrej Kiska s manželkou Martinou vhadzujú volebné lístky do volebnej urny vo volebnej miestnosti v Poprade počas volieb do Národnej rady Slovenskej republiky v Poprade 29. februára 2020. FOTO TASR - Oliver Ondráš
Foto: TASR


Na snímke predseda vlády SR Peter Pellegrini vhadzuje obálku z hlasovacím lístkom do volebnej urny vo volebnej miestnosti na Základnej škole Jána Bakossa v Banskej Bystrici vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky. V Banskej Bystrici 29. februára 2020. FOTO TASR - Ján Krošlák
Foto: TASR


Na snímke vľavo Alojz Hlina preukazuje totožnosť členovi okrskovej volebnej komisie počas volieb do Národnej rady Slovenskej republiky na ZŠ Mudroňova 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR – Jakub Kotian


Na snímke Michal Truban s partnerkou vhadzuje hlasovací lístok v obálke do volebnej schránky vo voľbách do Národnej rady SR vo volebnej miestnosti v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová pred členmi okrskovej volebnej komisie vo volebnej miestnosti vo voľbách do Národnej rady SR v Pezinku, 29.februára 2020.
Foto: TASR - Michal Svítok


Na snímke voliči čakajú v dlhom rade do volebnej miestnosti na Základnej škole na Majerníkovej ulici na Dlhých dieloch vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Miroslav Košírer


Volebná miestnosť v erbovej sále rodu Dessewffyovcov v kaštieli v obci Fintice v okrese Prešov počas volieb do Národnej rady SR v sobotu 29. februára 2020.
Foto: TASR - Maroš Černý


Volebné miestnosti na väčšine Slovenska sa zatvorili, okrskové volebné komisie začínajú sčítavať hlasy. Posledná sa zatvorí o 23.00 h a s ňou sa skončí aj moratórium.
Foto: TASR - Milan Drozd


Na snímke líder SMER-SD Peter Pellegrini prichádza do volebnej centrály strany po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky, 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke vľavo predseda strany Za ľudí Andrej Kiska prichádza do volebnej centrály počas volebnej noci po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky, 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavol Zachar


Na snímke meranie teploty teplomerom pred vstupom do Mestskej športovej haly, kde má volebný štáb politická strana Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti v Trnave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Lukáš Grinaj


Na snímke líder hnutia OĽaNO Igor Matovič vo volebnej centrále strany v Trnave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Michal Svítok


Na snímke vľavo líder strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík a uprostred podpredseda SaS Branislav Gröhling sledujú prvý volebný odhad vo volebnej centrále strany po parlamentných voľbách v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Pavel Neubauer


Na snímke uprostred zľava predseda SPOLU - občianskej demokracie Miroslav Beblavý a líder koalície strán Progresívne Slovensko - Spolu Michal Truban v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Predseda strany Most-Híd Béla Bugár reaguje na prvý volebný odhad počas volebnej noci po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky, 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Henrich Mišovič


Ľudia sledujú prvý volebný odhad vo volebnej centrále strany Most-Híd po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky, 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Henrich Mišovič


Na snímke podpredseda ĽSNS Martin Beluský vo volebnej centrále strany po zverejnení prvých volebných odhadov v Banskej Bystrici 29. februára 2020.
Foto: TASR - Ján Krošlák


Predseda SNS Andrej Danko (vpravo) reaguje na prvé volebné odhady po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky vo volebnej centrále strany v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Dano Veselský


Na snímke priaznivci v centrále strany OĽaNO v Trnave po zverejnení prvých odhadov po voľbách do NR SR v Trnave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Michal Svitok


Na snímke líder KDH Alojz Hlina (v strede) počas tlačovej konferencie po zverejnení prvých volebných odhadov vo volebnej centrále strany po voľbách do NR SR v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Vladimír Benko


Na snímke v strede Marián Tkáč a hovorca ĽSNS Ondrej Ďurica vo volebnej centrále ĽSNS po voľbách do Národnej rady SR v Banskej Bystrici 29. februára 2020.
Foto: TASR - Ján Krošlák


Na snímke zľava Igor Matovič, Milan Kňažko, Anna Remiášová a Ján Budaj vo volebnej centrále OĽaNO po voľbách do NR SR v Trnave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Michal Svitok


Na snímke uprostred zľava predseda SPOLU - občianskej demokracie Miroslav Beblavý a líder koalície strán Progresívne Slovensko - Spolu Michal Truban sledujú prvé volebné odhady v vo volebnej centrále koalície v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Spoločná fotografia kandidátov a účastníkov volebnej noci v centrále strany OĽaNO po zverejnení prvých odhadov po voľbách do NR SR v Trnave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Michal Svítok


Na snímke zľava líder strany SMER-SD Peter Pellegrini, podpredsedovia strany Richard Raši a Juraj Blanár reagujú na predbežné neoficiálne výsledky počas brífingu po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke líder koalície strán Progresívne Slovensko - Spolu Michal Truban vo volebnej centrále koalície v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Na snímke predseda SPOLU - občianskej demokracie Miroslav Beblavý počas volebnej noci vo volebnej centrále koalície PS/Spolu po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Na snímke líder hnutia Sme rodina Boris Kollár vo volebnej centrále strany počas volebnej noci 1. marca 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Jakub Kotian


Líder strany Smer-SD Peter Pellegrini prichádza na brífing po zverejnení prvých volebných odhadov po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Martin Baumann


Líder strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík reaguje počas volebnej noci vo volebnej centrále strany v Bratislave 1. marca 2020.
Foto: TASR - Pavel Neubauer


Na snímke atmosféra počas volebnej noci vo volebnej centrále koalície Progresívneho Slovenska a SPOLU - občianskej demokracie po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky v Bratislave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Na snímke podporovatelia vo volebnej centrále strany Maďarská komunitná spolupatričnosť počas volebnej noci po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky, 1. marca 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Henrich Mišovič


Predseda strany Most-Híd Béla Bugár sleduje prvý volebný odhad počas volebnej noci po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky, 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Henrich Mišovič


Na snímke líder KDH Alojz Hlina čaká na oficiálne výsledky volieb vo volebnej centrále strany po voľbách do NR SR v Bratislave 1. marca 2020.
Foto: TASR - Vladimír Benko


Na snímke podpredseda Progresívneho Slovenska Ivan Štefunko vo volebnej centrále koalície PS/Spolu v Bratislave 1.marca 2020.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Líder strany Smer-SD Peter Pellegrini prichádza na brífing počas volebnej noci po voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky vo volebnej centrále strany v Bratislave 1. marca 2020.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke členovia hnutia Sme rodina zľava Peter Pčolinský, Jozef Lukáč, Petra Krištúfková, predseda Sme rodina Boris Kollár a Ľudovít Goga počas tlačovej konferencie vo volebnej centrále 29. februára 2020 v Bratislave.
Foto: TASR – Jakub Kotian


Na snímke líder OĽaNO Igor Matovič pózuje fotografom s volebnými kandidátmi a účastníkmi volebnej noci v centrále strany o zverejnení prvých odhadov po voľbách do NR SR v Trnave 29. februára 2020.
Foto: TASR - Michal Svítok