Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Od pondelka budú všetky okresy v zelenej farbe

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Všetky okresy sú zelené, a tak isto sa nemenia opatrenia na hraniciach, povedal minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský.

Bratislava 21. júla (TASR) - Od budúceho pondelka 26. júla budú podľa COVID automatu všetky okresy v stupni monitoring, teda v zelenej farbe. V čiernej fáze, druhom a prvom stupni varovania a druhom a prvom stupni ostražitosti nie je ani jeden okres.

"Na dnešnej vláde nebolo prijaté uznesenie ohľadom aktuálnej situácie a situácie na hraniciach vzhľadom k tomu, že aktuálny status sa nemení. Všetky okresy sú zelené, a tak isto sa nemenia opatrenia na hraniciach," povedal v stredu po rokovaní vlády minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO).

V monitoringu budú od pondelka zaradené okresy Bánovce nad Bebravou, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Bardejov, Bratislava I.-V., Brezno, Bytča, Čadca, Detva, Dolný Kubín, Dunajská Streda, Galanta, Gelnica, Hlohovec, Humenné, Ilava, Kežmarok, Komárno, Košice I.-IV., Košice-okolie, Krupina, Kysucké Nové Mesto, Levice, Levoča, Liptovský Mikuláš, Lučenec, Malacky, Martin, Medzilaborce, Michalovce, Myjava, Námestovo, Nitra, Nové Mesto nad Váhom, Nové Zámky, Partizánske, Pezinok, Piešťany, Poltár, Poprad, Považská Bystrica, Prešov, Prievidza, Púchov, Revúca, Rimavská Sobota, Rožňava, Ružomberok, Sabinov, Šaľa, Senec, Senica, Skalica, Snina, Sobrance, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Stropkov, Svidník, Topoľčany, Trebišov, Trenčín, Trnava, Turčianske Teplice, Tvrdošín, Veľký Krtíš, Vranov nad Topľou, Žarnovica, Žiar nad Hronom, Žilina, Zlaté Moravce a okres Zvolen.