Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Pátracia akcia po nezvestnej žene v rieke Slaná bola opäť neúspešná

Na snímke nezvestná 62-ročná Ester Seresová. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Nezvestná 62-ročná Estera Seresové z Tornale bola naposledy videná v nedeľu (23. 1.) podvečer, do miesta svojho bydliska sa doposiaľ nevrátila.

Tornaľa 27. januára (TASR) – Druhým dňom pokračovala vo štvrtok v Tornali a v toku rieky Slaná v okrese Revúca pátracia akcia po nezvestnej 62-ročnej Estere Seresovej. Nezvestnú ženu sa ani za pomoci záchranných člnov nájsť nepodarilo, pátranie tak bude pokračovať opäť v piatok (28. 1.). TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

"Na základe operatívnych informácií bola pátracia akcia vykonaná už v stredu (26. 1.), keď boli prehľadané neobývané objekty v miestnej časti Králik a tok rieky Slaná až po obec Včelince a Riečku. Pátracia akcia pokračovala aj vo štvrtok, ale doposiaľ s neúspešným koncom," priblížila pre TASR Faltániová.

Polícia po nezvestnej žene pátra aj s pomocou služobného psa a príslušníkov Hasičského a záchranného zboru. Počas štvrtka sa do pátrania zapojili aj dobrovoľní hasiči z Gemerskej Vsi. Nezvestnú tak v okolí rieky Slaná hľadalo celkom 15 ľudí, a to aj za pomoci záchranných člnov.

Nezvestná 62-ročná Estera Seresové z Tornale bola naposledy videná v nedeľu (23. 1.) podvečer, do miesta svojho bydliska sa doposiaľ nevrátila. Podľa policajného opisu je vysoká približne 160 centimetrov, má silnejšiu postavu a krátke vlasy odfarbené na fialovo. Naposledy mala oblečenú zimnú bundu fialovej farby, sivé nohavice a žlté čižmy.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nej oznámili na najbližšom útvare PZ alebo na linke tiesňového volania číslo 158.