Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Slovensko

FOTO: ÚTOK V BRATISLAVE: Štyria ľudia sú zranení

Na snímke policajný zásah po incidente na Nákovnej ulici v v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice 27. júla 2020. Foto: TASR Jaroslav Novák

Miesto činu v súčasnosti dokumentuje vyšetrovateľ Policajného zboru.

Bratislava 27. júla (TASR) - Bratislavskí kriminalisti vyšetrujú okolnosti prípadu zranenia troch osôb na Nákovnej ulici v Bratislave. Muža podozrivého z útoku zadržali. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.



"Zranené osoby sú hospitalizované v bratislavských nemocniciach," uviedla polícia s tým, že ide o vážne zranenia. Miesto činu v súčasnosti dokumentuje vyšetrovateľ Policajného zboru.

Bratislavskí kriminalisti vyšetrujú okolnosti prípadu zranenia troch osôb na Nákovnej ulici v Bratislave.
Foto: TASR Jaroslav Novák



Po útoku na Nákovnej ulici sú celkovo štyria zranení vrátane tínedžera



Útok na bratislavskej Nákovnej ulici si vyžiadal celkovo štyroch zranených vrátane tínedžera. TASR to potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

"Utrpeli početné bodné poranenia. Po ošetrení boli prevezení do bratislavských nemocníc a počas transportu sa nikto zo zranených nenachádzal v život ohrozujúcom stave," povedala Krčová.

Na snímke policajný zásah po incidente na Nákovnej ulici v Podunajských Biskupiciach v Bratislave 27. júla 2020.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Univerzitná nemocnica Bratislava prijala skoro ráno troch ľudí s vážnymi poraneniami, ktoré boli spôsobené niekoľkými bodnutiami. Všetkých operovali, nateraz sú mimo ohrozenia života, priblížila hovorkyňa UNB Eva Kliská. Hovorkyňa Národného ústavu detských chorôb (NÚDCH) Dana Kamenická pre TASR potvrdila, že v tejto súvislosti prijali pacienta. Bližšie informácie však ústav nebude poskytovať.

Bratislavskí kriminalisti vyšetrujú okolnosti prípadu na Nákovnej ulici v Bratislave. Muža podozrivého z útoku zadržali.

V prípade útoku v Bratislave už vyšetrovateľ vedie trestné stíhanie



Policajný vyšetrovateľ vedie v prípade útoku na Nákovnej ulici v Bratislave trestné stíhanie pre zločin vraždy v štádiu pokusu. Informovala o tom polícia.

"V pondelok krátko po 01.00 h boli záchranné zložky vyslané na Nákovnú ulicu v mestskej časti Bratislava – Podunajské Biskupice, kde sa mali nachádzať tri ťažko zranené osoby s mnohopočetnými bodno-reznými ranami," uviedli bratislavskí policajti na sociálnej sieti. Prípad si na mieste prevzala výjazdová skupina Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

"Policajti miesto činu zabezpečili a podozrivú osobu na mieste zadržali," doplnila polícia. "Ďalšie okolnosti tohto prípadu sú v týchto chvíľach predmetom intenzívneho vyšetrovania. Hneď, ako to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať," uviedla.

Nákovná ulica, mapa