Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

NEVIDELI STE JU? Pátrajú po 72-ročnej Oľge Vangorovej z Košíc

Na snímke nezvestná 72-ročná Oľga Vangorová z Košíc, po ktorej pátra polícia. Naposledy ju videli 28. júna v mieste trvalého bydliska na Kremnickej ulici 55 pri odchode na verejný cintorín v Košiciach. Foto: TASR KR PZ Košice

Nezvestná je vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a krátke farbené vlasy tmavobordovej až čiernej farby.

Košice 12. júla (TASR) – Polícia pátra po nezvestnej 72-ročnej Oľge Vangorovej z Košíc. Naposledy ju videli 28. júna v mieste trvalého bydliska na Kremnickej ulici 55 pri odchode na verejný cintorín v Košiciach.

„Dňa 29. júna dôchodkyňu zachytili kamery v obci Trebejov v okrese Košice-okolie, ako pešo prechádzala obcou. Doteraz nepodala o sebe žiadnu správu a miesto jej súčasného pobytu nie je známe,“ informovala v pondelok košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Nezvestná je vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a krátke farbené vlasy tmavobordovej až čiernej farby. Na sebe mala kabát bordovej farby, čierne nohavice a čierne sandále.

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky polície na sociálnej sieti formou súkromnej správy.