Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Pri dokumentovaní nehody našla polícia v aute drogy aj zbraň

Havarované auto 21-ročného vodiča z Michaloviec. Foto: TASR

Podľa polície došlo k dopravnej nehode v Michalovciach pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla. Mladík mal s vozidlom prejsť do protismeru a naraziť do mostíka pri rodinnom dome.

Michalovce 19. júna (TASR) – Pri dopravnej nehode 21-ročného vodiča z okresu Michalovce, ku ktorej došlo zo štvrtka na piatok, zaistili policajti zbraň, pri havarovanom vozidle našli aj drogy. Polícia o prípade informuje na sociálnej sieti.

Podľa polície došlo k dopravnej nehode v Michalovciach pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla. Mladík mal s vozidlom prejsť do protismeru a naraziť do mostíka pri rodinnom dome, následkom čoho sa vozidlo prevrátilo na strechu. "Počas dokumentovania dopravnej nehody bola na mieste nájdená dlhá guľová zbraň," informuje polícia s tým, že michalovský vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre nedovolené ozbrojovanie. Zbraň bude podrobená expertíznemu skúmaniu. Keďže policajti v blízkosti auta našli aj zelenú sušinu, polícia začala trestné stíhanie aj pre drogovú trestnú činnosť. Expertíznemu skúmaniu tak bude podrobená aj sušina. Dychová skúška u vodiča požitie alkoholu nepreukázala.