Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Polícia žiada o pomoc so stotožnením svedka útoku vo Vrútkach

Na policajnej fotografii má svedok oblečené čierne nohavice a tmavú vetrovku, obuté čierne topánky s bielymi pásmi a na hlave šiltovku. V ruke drží červeno-bielu nákupnú tašku, 21. mája 2021. Foto: TASR - Prezídium PZ v Žiline

Útok sa odohral ešte minulý rok. Polícia však tento prípad stále objasňuje.

Bratislava 21. mája (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení svedka, ktorý by mohol prispieť k objasneniu trestnej činnosti v súvislosti s útokom na základnej škole vo Vrútkach v júni minulého roka. TASR o tom informoval hovorca Prezídia Policajného zboru (PZ) Michal Slivka.

Ide o staršieho muža vysokého asi 175 centimetrov, s oválnou tvárou a krátkymi fúzmi pod nosom. Na policajnej fotografii má oblečené čierne nohavice a tmavú vetrovku, obuté čierne topánky s bielymi pásmi a na hlave šiltovku. V ruke drží červeno-bielu nákupnú tašku.

"Pôvodne sme sa domnievali, že je z Banskobystrického kraja, no nevylučujeme, že sa pohybuje po celom území Slovenska. Žiadame preto o pomoc pri stotožnení osoby nielen obyvateľov stredného Slovenska, ale na celom území," priblížil Slivka. V prípade, že niekto muža na fotografii spozná, má kontaktovať políciu na bezplatnom čísle 158.