Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Slovensko

POMÔŽTE HO NÁJSŤ: Polícia hľadá nezvestného Juraja Hajdinu

Polícia v Komárne žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 47-ročnom Jurajovi Hajdinovi. Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Nezvestný muž podľa polície zrejme využil nepozornosť personálu a ušiel z uzatvoreného oddelenia. Vysoký je asi 190 centimetrov, štíhlej postavy.

Komárno 6. apríla (TASR) – Polícia v Komárne žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 47-ročnom Jurajovi Hajdinovi. Muž odišiel v nedeľu 5. apríla približne o 16.00 h popoludní zo zariadenia sociálnych služieb v Komárne, kde je umiestnený od júna 2019.

Nezvestný muž podľa polície zrejme využil nepozornosť personálu a ušiel z uzatvoreného oddelenia. Vysoký je asi 190 centimetrov, štíhlej postavy. Má tmavé krátke vlasy a tmavé oči. Na sebe mal mať oblečené krátke svetlé tričko a nohavice.

Nezvestný je bez dokladov a aj bez financií. „Akékoľvek informácie k pohybu alebo pobytu nezvestného Juraja Hajdinu je možné podať polícii na telefónnom čísle, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na facebookovej stránke Polícia SR Nitriansky kraj,“ informovala polícia.