Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Poslanci NRSR budú pokračovať v rokovaní vo štvrtok

Na archívnej snímke poslanci Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR). Foto: TASR - Jaroslav Novák

Voľby na post komisára pre deti a predsedu Najvyššieho kontrolného úradu SR, ale aj voľbu člena Správnej rady Ústavu pamäti národa majú naplánovanú na štvrtok po 11.00 h.

Bratislava 15. mája (TASR) - Poslanci Národnej rady (NR) SR majú pokračovať v rokovaní na 65. schôdzi opäť vo štvrtok (19. 5.) od 9.00 h ráno. Na programe majú ešte niekoľko návrhov, čaká ich aj viacero personálnych volieb.

Vo štvrtok ráno by mali začať rokovanie novelou zákona o príspevku poskytovanom z európskych štrukturálnych a investičných fondov. O návrhu rokujú v skrátenom legislatívnom konaní.

Voľby na post komisára pre deti a predsedu Najvyššieho kontrolného úradu SR, ale aj voľbu člena Správnej rady Ústavu pamäti národa majú naplánovanú na štvrtok po 11.00 h s tým, že výsledky oznámia až po obednej prestávke o 14.00 h.

Okrem toho by mali poslanci na aktuálnej schôdzi prerokovať i novelu zákona o mediálnych službách či vládny návrh zákona o vydavateľoch publikácií a o registri v oblasti médií a audiovízie. Venovať by sa mali tiež novele zákona o potravinách.