Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Premiér je znepokojený incidentom L. Sólymosa

Na archívnej snímke predseda vlády SR Peter Pellegrini. Foto: TASR - Jaroslav Novák

L. Sólymos a jeho brat sa v stredu večer (22. 1.) zapojili v ázijskej reštaurácii na Laurinskej ulici v Bratislave do roztržky.

Bratislava 23. januára (TASR) - Premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) je znepokojený nočným incidentom ministra životného prostredia Lászlóa Sólymosa (Most-Híd). Požiadal ho, aby predstúpil pred verejnosť a ospravedlnil sa. Informoval o tom tlačový odbor Úradu vlády SR.

"Premiér hovoril s ministrom a požiadal ho, aby predstúpil pred verejnosť, vysvetlil svoje správanie a ospravedlnil sa," uviedol tlačový odbor v stanovisku.

Sólymos a jeho brat sa v stredu večer (22. 1.) zapojili v ázijskej reštaurácii na Laurinskej ulici v Bratislave do roztržky. Polícia ich zadržala a po vykonaní potrebných úkonov prepustila.

Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva a vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Dvaja zadržaní podľa polície slovne aj fyzicky napadli personál reštaurácie, po ich vykázaní jeden z mužov poškodil a rozbil sklenenú výplň vchodových dverí reštaurácie.