Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

PREMIÉR PÍŠE Z REHABILITÁCIE: Kaliňák spôsobil útok armády žihadiel

Na archívnej snímke Robert Fico. Foto: TASR - Andrej Galica

Robert Fico vo svojom ďalšom komentári kritizuje opozičné diskusie k programovému vyhláseniu vlády.

Bratislava 3. mája (Teraz.sk) - Minister vnútra Robert Kaliňák spôsobil počas schôdze parlamentu niečo podobné, ako keď strčíte palicu do osieho hniezda a zaútočí na vás armáda žihadiel. Takto začína svoj najnovší komentár na portáli hnonline.sk premiér Robert Fico, ktorého v nedeľu 1. mája prepustili z nemocnice.

Premiér v komentári kritizuje diskusie opozície k vládnemu programu. "Je absolútne legitímne pýtať sa, ako môže niekto brať vážne dnešné štylizované rozhorčenie opozície po tom, keď títo ľudia mlčali pri miliónových prešľapoch v čase, keď mali podiel na moci," kladie otázku premiér.

"My sa ich, samozrejme, pýtať budeme, vždy keď to vyhodnotíme ako potrebné. Nedáme sa však vyrušiť od podstatnejšej práce, ktorej máme ako koaličná vláda s dôverou NR SR pred sebou veľa," dodáva R. Fico.

Je to v poradí už druhý komentár, ktorý premiér zverejnil od svojej operácie 22. apríla. Po nej sa premiér ohradil voči predsedovi strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richardovi Sulíkovi za to, že na neho útočil v čase, keď ležal v nemocnici.