Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Slovensko

Programový okruh Trojka sa na obrazovky vráti v piatok 10. júna

Ilustračné foto. Foto: TASR – Michal Svítok

Pri opätovnej výstavbe vysielacej štruktúry chce dramaturgia Trojky zachovať vybudovaný divácky návyk, preto i prvý večer obnoveného vysielania, bude verný piatkovému – hudobno-zábavnému formátu.

Bratislava 2. júna (TASR) - V piatok 10. júna sa na obrazovky RTVS vráti plnoformátové vysielanie programového okruhu Trojka. Opätovne ponúkne programy z archívov, televízne záznamy rozhlasových relácií i premiérové programy.

"Vždy sa tešíme, keď môžeme divákom opäť ponúknuť niečo, čo malo v minulosti obrovský úspech," uviedla v tejto súvislosti intendantka Trojky Judita Gembická.

Pri opätovnej výstavbe vysielacej štruktúry chce dramaturgia Trojky zachovať vybudovaný divácky návyk, preto i prvý večer obnoveného vysielania, bude verný piatkovému – hudobno-zábavnému formátu. Prvý večer otvorí Trojka Legendami popu s Lojzovcami, ktorí v tomto roku oslavujú 40. výročie svojho vzniku.

Programová služba RTVS Trojka bude dostupná na všetkých distribučných platformách. Všetky technické informácie potrebné k naladeniu Trojky cez anténu alebo prostredníctvom satelitného vysielania sú dostupné na webe RTVS.

Programová služba Trojka bola dočasne, v súvislosti s dianím na Ukrajine, nahradená nepretržitým spravodajským vysielaním. V súčasnosti je už spravodajské vysielanie plnohodnotným programom :24. RTVS bude vo svojom televíznom portfóliu ponúkať päť programov.