Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Slovensko

R. Huliak: Atmosféra v SNS je primeraná priebežným výsledkom

Na archívnej snímke zľava prvý podpredseda Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) a starosta obce Ratkovce Martin Červenka, starosta obce Očová Rudolf Huliak a starosta obce Podhradie Miroslav Jánošík počas tlačovej konferencie Združenia miest a obcí Slovenska na tému Žiadame o prehodnotenie manažmentu medveďa hnedého v Bratislave. Foto: TASR/Dano Veselský

Po sčítaní vyše 40 percent okrskov má SNS podľa údajov Štatistického úradu (ŠÚ) SR necelých šesť percent.

Bratislava 1. októbra (TASR) - Atmosféra v centrále SNS je primeraná percentám, ktoré národniarom určili exit polly a ukazujú zatiaľ zverejnené priebežné výsledky. V nedeľu nadránom to uviedol Rudolf Huliak, ktorý sa v sobotňajších (30. 9.) voľbách do Národnej rady SR uchádzal o hlasy voličov zo 150. miesta kandidátky SNS.

"Očakávali sme viac," priznal Huliak, vôbec prvý kandidát SNS, ktorý po zverejnení predbežných dát prišiel medzi novinárov. Dúfa, že konečný výsledok bude napokon vyšší, ako ukazujú aktuálne čísla. "Pevne verím, že SNS dosiahne vyše šiestich percent," zdôraznil.

Po sčítaní vyše 40 percent okrskov má SNS podľa údajov Štatistického úradu (ŠÚ) SR necelých šesť percent, v dvoch exit polloch zverejnených po ukončení hlasovania bola SNS na hrane zvolenia do parlamentu.