Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

Rektor R. Kropil poprial učiteľom najmä pevné zdravie

Na snímke zľava znovuvymenovaný rektor Technickej univerzity vo Zvolene Rudolf Kropil, novovymenovaný rektor Akadémie umení v Banskej Bystrici Michal Murin počas vymenovania rektorov vysokých škôl prezidentkou SR Zuzanou Čaputovou, 18. februára 2020 v Bratislave. Archívna snímka. Foto: TASR - Pavol Zachar

Dodal, že online výučba je zložitá, ale vidí, že mladá generácia sa vzpružila a zvláda úlohy, ktoré dostáva od svojich učiteľov na diaľku.

Bratislava 28. marca (TASR) – Ku Dňu učiteľov poprial prezident Slovenskej rektorskej konferencie a rektor Technickej univerzity vo Zvolene Rudolf Kropil všetkým učiteľom najmä pevné zdravie. Kropil verí, že túto ťažkú situáciu spôsobenú šírením ochorenia COVID-19 zvládnu kolegiálne a súdržne.

"Ďakujem za prácu, ktorú vykonávate v prospech nás všetkých, najmä našej mladej generácie a v prospech celej spoločnosti. Pevne verím, že v tejto ťažkej situácii, ktorú prežívame všetci, ju zvládneme kolegiálne a súdržne. Poprosím aj o toleranciu k našim študentom, ktorí to v týchto chvíľach tiež nemajú jednoduché," uviedol Kropil. Dodal, že online výučba je zložitá, ale vidí, že mladá generácia sa vzpružila a zvláda úlohy, ktoré dostáva od svojich učiteľov na diaľku. "Vydržte! Prajem vám všetko dobré, najmä pevné zdravie," uzavrel Kropil.