Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Richard Müller predstavuje nový singel Všetko je po starom

Na archívnej snímke spevák Richard Müller. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Fanúšikovia sa môžu tešiť na Müllera v najlepšej forme, tak ako ho poznajú a majú ho radi.

Bratislava 3. októbra (TASR) - Pod názvom Všetko je po starom vydáva Richard Müller nový singel, ktorým zároveň ohlasuje ďalší album. Nielen na tejto piesni, ale na celom CD spolupracoval s osvedčenou autorskou dvojicou Ondřej Gregor Brzobohatý, Peter Uličný. TASR o tom informovala PR manažérka Eva Sládková.

"Po albume 55 je to opäť spojenie s autorským tímom Ondřej Gregor Brzobohatý a Peter Uličný. Tentoraz do tímu pribudol aj Jan P. Muchow ako producent. A aj vďaka nemu je tento album taký, aký je, vrátane autorského pričinenia spomínaného Ondřeja a tiež Petra Uličného. Jeho producentskú prácu považujem za mimoriadne dôležitý faktor pri vzniku albumu. Je producentom naozaj veľkého kalibru, jeden z najlepších, s ktorými som doteraz spolupracoval," hovorí Müller.



Singlom spevák ohlasuje nový album Čierna labuť, biela vrana, na ktorom spolupracoval v tejto autorskej trojici. "Vytvorili sme spolu album 13 skladieb a možno sa budem opakovať, ale z tejto spolupráce vzišiel jeden z mojich najlepších albumov," dodáva spevák.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na Müllera v najlepšej forme, tak ako ho poznajú a majú ho radi. Napokon i v tejto piesni spieva: "Mám sa dobre! Dnes aj včera, nič sa nestalo. Pretože najlepšie je, keď je všetko po starom."