Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Slovensko

Rozmaznajte sa vínnymi terapiami v ZION SPA PREMIUM v Sheratone

Foto: ZION SPA PREMIUM

Všetkých milovníkov vína, hrozna a luxusných ošetrení pleti poteší novinka v ZION SPA PREMIUM v bratislavskom hoteli Sheraton

Bratislava 8. júna (OTS) - Od júna tu môžete vyskúšať Oenoterapiu od Anny Semonin. Oenoterapie, teda skrášľujúce vínne terapie, prinášajú omladenie pokožky, ale aj úľavu od stresu.

„Som veľmi rada, že od júna máme v našom ZION SPA PREMIUM v Sheraton Bratislava Hoteli jedinečné vínne terapie od Anne Semonin. Vďaka nim zažijete výnimočnú antioxidačnú silu polyfenolov a svojmu telu dodáte energiu a upokojíte svoju myseľ,“ hovorí o novinke Anna Jarinová, riaditeľka ZION SPA.

Stelesnením celej kolekcie je „Le Grand Cru", rituál spojený s upokojujúcim kúpeľom nôh s hroznovými semienkami, esenciálnymi olejmi a s revitalizujúcim pílingom tela. Na záver terapie vás ešte čaká uvoľňujúca a upokojujúca masáž.

Do radu terapií Anny Semonin patrí aj pradávny masážny rituál teplými obkladmi. Prostredníctvom kombinácie tepla, tlaku, účinkov červeného hrozna a esenciálnych olejov vás táto jemná masáž zbaví napätia a prinesie hlboký stav telesnej a duševnej relaxácie.

Foto: ZION SPA PREMIUM


Aby bola vaša pokožka pred letom dokonale hladká a vyživená, obe terapie môžete skombinovať s energizujúcim telovým pílingom. Na dosiahnutie žiadaného výsledku využíva silu polyfenolov, ktoré sa nachádzajú v semienkach a šupke červeného hrozna s antioxidačným výkonom 20-krát silnejším ako vitamín C.

Pre pokožku, ktorá potrebuje dodať silu a vitalitu, odporúča Anna Jarinová omladzujúci telový zábal. „Obsahuje osviežujúci telový píling a výživnú telovú masku proti starnutiu. Prirodzené antioxidačné účinky tohto ošetrenia zvýšia odvodňovanie tela a maximalizujú hydratáciu. Docielia tak hladkú dokonalosť a vyživenie vašej pokožky.“ Jedinečné procedúry tak rozžiaria nielen vašu pokožku, ale aj vašu dušu.