Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Slovenská filharmónia spustila Vianočnú poštu pre ohrozené matky

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Záujemcovia môžu od pondelka uhradiť vstupenky pre jednu z mamičiek a jej deti na stránke navstevnik.sk - Vianočná pošta SF, uviedla Tolstova.

Bratislava 6. decembra (TASR) - Slovenská filharmónia (SF) v spolupráci s občianskym združením DOMOV - DÚHA prvýkrát organizuje vianočný projekt, do ktorého sa môže zapojiť široká verejnosť. Chce ním potešiť viaceré klientky centra, mamy s deťmi, ktoré budú Vianoce tráviť vo svojom dočasnom domove, v Bezpečnom ženskom dome Dúha. "A nielen potešiť ich na Štedrý večer, ale venovať im príjemný zážitok so svojimi ratolesťami na jarnom alebo letnom Rodinnom koncerte v Slovenskej filharmónii," TASR informovala tlačová tajomníčka SF Martina Tolstova.

Dodala, že záujemcovia môžu od pondelka uhradiť vstupenky pre jednu z mamičiek a jej deti na stránke navstevnik.sk - Vianočná pošta SF. "Zakúpené vstupenky spolu so symbolickou anjelskou poukážkou im do 24. decembra doručíme," avizuje filharmónia.

Krízové stredisko Dúha pomáha ohrozeným, opusteným, týraným či zneužívaným ženám a ich deťom 16 rokov. Slúži ako záchytné stredisko v prípade akútneho ohrozenia zdravia, života a riadnej výchovy maloletého dieťaťa.