Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

So študentskými preukazmi ISIC ušetríte v lyžiarskych strediskách

Ilustračná fotografia. Foto: TASR - Milan Kapusta

V súčasnosti má CKM SYTS viac ako 200.000 držiteľov platných preukazov.

Bratislava 17. decembra (TASR) - So študentskými preukazmi ISIC a učiteľskými ITIC je možné získavať v slovenských lyžiarskych strediskách rozličné zľavy.

"Držitelia platných preukazov ISIC, ITIC a EURO," informoval obchodný riaditeľ združenia CKM SYTS Vladimír Jedlička, ktoré vydáva spomínané preukazy.

Podľa jeho slov okrem kúpy skipasu nájdu držitelia preukazov v niektorých strediskách zľavu aj na stravovanie a ubytovanie na svahu alebo v blízkosti strediska, na servis a požičanie lyží či na lyžiarsku školu.

Združenie CKM SYTS zároveň informovalo o ukončení tohtoročnej jesennej kampane k začiatku školského roka. Počas tejto kampane, ktorú ohraničovali pre študentov a učiteľov symbolické dátumy, a to 1. september a 17. november, mohli držitelia preukazov okrem stálych zliav využiť ďalších takmer 60 špeciálnych kupónov. "Niektorí partneri zaznamenali nárast využitia kupónov v porovnaní s minulým rokom o viac ako 30 percent. Kampaň ešte nie je finálne vyhodnotená so všetkými partnermi, avšak evidujeme nárast využití kupónov a zliav, pričom držitelia preukazov počas spomínaných dva aj pol mesiaca ušetrili desiatky eur," dodal na záver Jedlička.

V súčasnosti má CKM SYTS viac ako 200.000 držiteľov platných preukazov.