Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Slovensko

SSC: Povrch vozoviek na horských priechodoch je suchý až vlhký

Ilustračné foto. Foto: TASR – Erika Ďurčová

Zjazdné sú všetky diaľničné úseky a rýchlostné cesty.

Bratislava 17. decembra (TASR) - Horské priechody (HP) na území Slovenska sú v nedeľu doobeda zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký. Slovenská správa ciest (SSC) o tom informovala na webe zjazdnost.sk.

"Na HP Chorepa, Štós, Súľová a Grajnár je na vozovkách miestami vrstva kašovitého alebo utlačeného snehu hrúbky jeden až dva centimetre," priblížili s tým, že na HP Vrchslatina je zľadovatený sneh hrúbky dva centimetre.

Zjazdné sú aj všetky diaľničné úseky a rýchlostné cesty. Povrch ciest prvej, druhej a tretej triedy je prevažne suchý až vlhký, v hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska miestami pokrytý vrstvou kašovitého alebo utlačeného snehu.

Ako upozornila SSC, pre dopravnú nehodu je uzatvorená cesta medzi obcou Dargov a mestom Sečovce. Presmerovaná je cez obec Bačkov.

Znížená dohľadnosť do 100 metrov pre hmlu je v lokalite Tornaľa. Do 200 metrov je znížená v lokalitách Rimavská Sobota, Krupina, Ladomerská Vieska, Bertotovce, Michalovce, Veľké Kapušany, Záborské, Vranov nad Topľou, Dargov, Sečovce, Kráľovský Chlmec a Trebišov.