Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Stávkové kancelárie navštevujú aj slovenské celebrity

Foto: TASR

Azda najaktuálnejšia stávka bola možnosť staviť si vo svete na voľbu nového pápeža.

Bratislava 18. marca (TASR) - V stávkových kanceláriách už stáli klienti dávno nepodávajú stávky iba na výsledky športových zápasov, dnes sa dá staviť skutočne na hocičo. Azda najaktuálnejšia bola pred časom možnosť staviť si vo svete na voľbu nového pápeža. V stávkových kanceláriách vidíme aj známe osobnosti slovenskej umeleckej či mediálnej sféry.

Svojou vášňou k športovým stávkam sa už dávnejšie netají líder kapely No Name Igor Timko. "Nie je to nič zásadné, ale prečo nie," vyjadril sa pre médiá o svojej vášni, ktorej zrejme prepadla aj jeho partnerka. "S manželkou sme vyhrali na Kanade, aj na českom mužstve. Vyhrali sme nejakých 200 eur," pochválil sa s tým, že v stávkach preferuje hokej. "Keď hral Zdeno Chára s Bostonom finále Stanley Cupu, tiež sme si s bratom stavili na ich víťazstvo päťdesiatku."

"Na zápasy nezvyknem stávkovať, a to z jedného jednoduchého dôvodu – prepadol by som tomu. Každopádne ma všetky tieto kuriózne stávky hrozne bavia a vždy sa smejem, na čo všetko si ľudia môžu v dnešnej dobe staviť," povedal herec a režisér Dano Dangl, ktorý však predsa len nejaké stávkovanie vo svojom živote priznal. "Vždy, keď chcem niečo v živote dosiahnuť, s niekým sa stavím, že to dokážem. Potrebujem sa vyhecovať a väčšinou to funguje. Raz som chcel schudnúť päť kíl, stavil som sa a podarilo sa. K tomu som vyhral ešte asi tri eurá," dodal s úsmevom.

"Z času na čas si pár zápasov natipujem, je to príjemné odreagovanie, rozhodne to však nepreháňam. Ak už ale tiket podám, je to vždy na športové zápasy, prevažne futbal a hokej, kurióznym stávkam sa radšej vyhýbam," spresnil známy moderátor, ktorý zároveň dodal, že v ostatnom čase toho veľa nevyhral, a tak stávkovú kanceláriu navštevuje už len sporadicky. A aká bola jeho najväčšia výhra? "Bolo to už dávno. Na vtedajšie koruny to bolo 60.000, čiže nejakých 2000 eur. Uhádol som tuším nejakých 12 zápasov."

Napriek finančnej kríze, ktorá v našej krajine pretrváva, Slováci neváhajú pokúšať šťastie práve v stávkových kanceláriách. A je ich skutočne hojne. Veď len celková výška prijatých stávok v stávkovej kancelárii Fortuna dosiahla v roku 2012 na Slovensku hodnotu 131,5 milióna eur. TASR informoval account manager Tomáš Mácha zo spoločnosti PR.Konektor.