Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Slovensko

Na policajnej akadémii v Bratislave inštruktor postrelil študentku

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jakub Kotian

So zraneniami ju previezli do nemocnice.

Bratislava 1. marca (TASR) - Na Akadémii Policajného zboru v Bratislave inštruktor počas výcviku postrelil študentku prvého ročníka. So zraneniami ju previezli do nemocnice. Pre TASR to potvrdila rektorka akadémie Lucia Kurilovská. Upozornil na to portál tvnoviny.sk.

"V rámci výcviku, ktorý študenti majú možnosť absolvovať vo voľnom čase, došlo k takejto nešťastnej udalosti, keď študentka bola postrelená inštruktorom," uviedla pre TASR Kurilovská. Na miesto boli podľa jej slov okamžite zavolaní záchranári aj polícia.

"Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov na pomoc zranenej žene, ošetrili ju a transportovali do nemocnice," ozrejmila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská pre TASR potvrdila, že nemocnica v stredu poobede prijala osobu so strelnými poraneniami. "Vzhľadom k citlivosti celého prípadu nebudeme poskytovať bližšie informácie," dodala.

Prípadom sa zaoberá Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave III. "Keďže sa aktuálne na mieste vykonávajú prvotné úkony za účelom náležitého objasnenia skutkového stavu, nie je možné v súčasnom štádiu poskytnúť bližšie informácie," povedala pre TASR hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková.