Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Sulík: Ak by Matovič chcel urovnať vzťahy, prestal by útočiť

Na archívnej snímke minister hospodárstva SR a prvý podpredseda vlády pre ekonomiku SR Richard Sulík (SAS). Foto: TASR - Jaroslav Novák

Matovič na sobotňajšej tlačovej konferencii vyzval strany SaS a OĽANO, aby v prospech spoločnosti ukončili vzájomné spory.

Bratislava 25. júna (TASR) - Ak by ministrovi financií a šéfovi hnutia OĽANO Igorovi Matovičovi záležalo na urovnaní vzťahov, prestal by útočiť. V reakcii na Matovičovu výzvu o ukončení sporov medzi OĽANO a SaS to uviedol minister hospodárstva Richard Sulík (SaS). Strana deklarovala, že ďalší postup ešte oznámi.

"Igor Matovič berie akúkoľvek kritiku osobne, hoci sme vždy hovorili len pravdu a holé fakty o tom, ako jeho balíček poškodí samosprávy a nepomôže tým, ktorí pomoc najviac potrebujú. Náš ďalší postup preto oznámime včas," skonštatoval Sulík.

Matovič na sobotňajšej tlačovej konferencii vyzval strany SaS a OĽANO, aby v prospech spoločnosti ukončili vzájomné spory. Ocenila to aj predsedníčka strany Za Ľudí a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová.