Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

TASR ponúkne spravodajstvo zo summitu NATO

Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová počas príhovoru na konferencii Pravda, lož a sloboda slova: 30 rokov po páde totality na Fakulte práva Paneurópskej vysokej školy (PVŠ) v Bratislave 14. novembra 2019. Foto: TASR Jakub Kotian

Osobitný spravodajca TASR Erik Rédli a fotoreportér Jakub Kotian prinesú z Británie textové a multimediálne spravodajstvo.

Bratislava 2. decembra (TASR) - Tlačová agentúra Slovenskej republiky bude 3. až 4. decembra pokrývať summit NATO v Londýne, na ktorom bude SR zastupovať prezidentka Zuzana Čaputová.

V utorok 3. decembra je naplánovaná slávnostná recepcia pri príležitosti 70. výročia založenia NATO, ktorú bude v londýnskom Buckinghamskom paláci hostiť britská kráľovná Alžbeta II.

Zasadnutie Severoatlantickej rady (NAC) sa uskutoční v stredu 4. decembra v meste Watford v anglickom grófstve Hertfordshire. Prezidentka Čaputová sa v stredu popoludní zúčastní aj na pietnom akte kladenia vencov na medzinárodnom vojenskom cintoríne Brookwood.

Osobitný spravodajca TASR Erik Rédli a fotoreportér Jakub Kotian prinesú z Británie textové a multimediálne spravodajstvo.