Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

TASR vyžrebovala školy, ktoré získavajú ceny z projektu COFOE

Žrebovanie škôl v štúdiu TASR TV. Foto: TASR TV

V štúdiu TASR TV sa 16. júna za účasti vedúceho Kancelárie Európskeho parlamentu na Slovensku Roberta Sermeka uskutočnilo žrebovanie o desať nákupných poukážok.

Bratislava 21. júna (TASR) - Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) spustila v novembri minulého roka projekt TASRFOE s finančnou podporou Európskeho parlamentu. Týka sa Konferencie o budúcnosti Európy (CoFoE), ktorá priniesla podnety od inštitúcií a bežných občanov na zlepšenie fungovania Európskej únie.

TASR v rámci projektu pripravila seriál televíznych diskusných relácií s názvom Budúcnosť Európy, ktorý zverejnila na svojich webových platformách a sociálnych sieťach. Do projektu sa mohli zapojiť aj školy a školské zariadenia na Slovensku tým, že na svojich internetových stránkach zverejnili relácie a tak ich sprístupnili učiteľom, žiakom a ich rodičom.

Jednou z vyžrebovaných škôl v súťaži TASRFOE bola aj Stredná priemyselná škola stavebná v Prešove. Na snímke žiaci 1. C spolu s učiteľkou slovenského jazyka Mgr. Adelou Kolpakovou.
Foto: J. Laššák


Túto možnosť využili desiatky základných a stredných škôl a ďalších školských zariadení zo všetkých krajov na Slovensku. Zaradili sa tak do žrebovania o desať nákupných poukážok, ktoré sa uskutočnilo v štúdiu TASR TV 16. júna za účasti vedúceho Kancelárie Európskeho parlamentu na Slovensku Roberta Sermeka.



Zoznam vyžrebovaných škôl:

Stredná priemyselná škola stavebná Prešov

Spojená škola internátna Ždaňa

Základná škola Petra Škrabáka Dolný Kubín

Základná škola Sobotište

Základná škola Plavecký Mikuláš

Základná škola s materskou školou Župčany

Stredná odborná škola strojnícka Bánovce nad Bebravou

Základná škola s materskou školou Senica

Špeciálna základná škola Žarnovica

Stredná odborná škola služieb Prešov