Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Slovensko

TERAZ.TV: GLOBSEC 2014 - Tlačová konferencia premiérov V4

Na snímke zľava predseda vlády Poľska Donald Tusk, predseda vlády Maďarskej republiky Viktor Orbán, predseda vlády SR Robert Fico a predseda vlády Českej republiky Bohuslav Sobotka sa účastnia spoločnej tlačovej konferencie premiérov krajín V4, ktorá sa konala v rámci zahranično-bezpečnostnej konferencie GLOBSEC v Bratislave, 15. mája 2014. Foto: TASR/Michal Svítok

TERAZ.TV prináša záznam z tlačovej konferencie premiérov V4 v rámci medzinárodného bezpečnostného fóra GLOBSEC, ktoré dnes pokračuje v Bratislave.



Bratislava 15. mája (TERAZ.TV) - GLOBSEC organizuje v dňoch 14.-16. mája Stredoeurópska strategická rada prostredníctvom Slovenskej atlantickej komisie (SAC) (www.ata-sac.org). TERAZ.TV má na konferencii vlastné štúdio a denne prináša priame prenosy na www.teraz.sk.

O aktuálnych témach na konferencii diskutujú desiatky štátnikov a významných hostí z celého sveta. Medzi pozvanými sú aj premiéri V4 – Robert Fico (SR), Viktor Orbán (Maďarsko), Bohuslav Sobotka (ČR) a Donald Tusk (Poľsko).