Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

VIDEO: M. Krajčí vyzýva Slovákov žijúcich v zahraničí na pomoc

Na snímke minister zdravotníctva SR Marek Krajčí sám pomáhal pri testovaní na Základnej škole na Komenského ulici 23 v Bardejove 23. októbra 2020. Foto: TASR - Milan Kapusta

V niektorých obciach Bardejovského okresu bol v piatok ráno problém s tým, že sa na miesto testovania nedostavili zdravotníci. Podľa Krajčího sa urobilo maximum.

Bardejov 23. októbra (TASR) – Plošného testovania na ochorenie COVID-19 sa v piatok v Bardejove zúčastnil aj minister zdravotníctva SR Marek Krajčí (OĽANO). Prišiel vystriedať dobrovoľníkov, ktorých je podľa jeho slov nedostatok.

Minister vyzýva všetkých Slovákov, ktorí pracujú v zahraničí, aby prišli pomôcť Slovenskej republike a slovenským zdravotníkom. „Aj dnes ministerstvo zdravotníctva dáva výzvu pre všetkých Slovákov, ktorí aj pracujú v zahraničí, aby v tejto situácii prišli pomôcť Slovenskej republike a pomohli slovenským zdravotníkom," uviedol.



V niektorých obciach Bardejovského okresu bol v piatok ráno problém s tým, že sa na miesto testovania nedostavili zdravotníci. Podľa Krajčího sa urobilo maximum. Minister ešte plánuje navštíviť Nemocnicu s poliklinikou sv. Jakuba v Bardejove, kde sa oboznámi s aktuálnym stavom.