Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

Pozitívne testovaných bolo viacero policajtov

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Michal Svítok

V Žilinskom kraji mali pozitívny test siedmi policajti, v Prešove a Bratislave boli pozitívne testovaní traja.

Bratislava 31. októbra (TASR) - V sobotu pred nástupom do služby bolo pozitívne testovaných viacero policajtov. Keďže môžu slúžiť len v prípade negatívneho testu, boli nahradení z pripravených záloh. TASR o tom informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

V Žilinskom kraji mali pozitívny test siedmi policajti, v Prešove a Bratislave boli pozitívne testovaní traja. "V Nitre boli pre začiatkom služby z testovaných policajtov pozitívni šiesti a v Košiciach piati," spresnil Slivka.

V okrese Brezno prišiel podať občan trestné oznámenie. "Myslí si, že osoby na odberných miestach nie sú oprávnené pracovať s osobnými údajmi," dodal.

Doprava sa podľa polície komplikuje na niektorých miestach v Bratislave. Konkrétne na Budatínskej, Panónskej, Karloveskej, Botanickej a Miletičovej ulici. Taktiež v okolí Zlatých Pieskov. "Pri odbernom mieste v areáli Ekonomickej univerzity na ulici Prokopa Veľkého spadol strom, k zraneniu osôb nedošlo," ozrejmil Slivka.

Polícia informovala, že dopravná situácia je zložitejšia aj v Košiciach smerom na letisko, kde policajti riadia premávku, a v Nitre na Akademickej až po Triedu Andreja Hlinku.