Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Topfest otvorí brány 1. júla predpoludním

Na archívnej snímke návštevníci festivalu Topfest. Foto: TASR Radovan Stoklasa

Na festivale v Častkovciach už tradične nemôže chýbať česká rocková legenda Kabát, ktorá vystúpi v sobotu 2. júla.

Bratislava 30. júna (TASR) – Jazdiareň Banát v obci Častkovce privíta v piatok 1. júla od 11. hodiny fanúšikov 29. ročníka festivalu Topfest, jedného z najväčších slovenských letných hudobných podujatí. Medzi účinkujúcimi nebudú chýbať české a slovenské hviezdy Lucie, Kabát, Peter Nagy či Pavol Habera a skupina Team. TASR o tom informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

Festival Topfest sa minulý rok premiestnil na nové miesto, atmosféra a zážitky však zostanú tie isté. Na festivale v Častkovciach už tradične nemôže chýbať česká rocková legenda Kabát, ktorá vystúpi v sobotu 2. júla.

"Na Topfest sa veľmi tešíme, sme jeho neoddeliteľnou súčasťou už dlhé roky. Je to festival hneď na úvod leta, takže tam určite nemôžeme chýbať. Tešíme sa, že si zahráme bez obmedzení. Na festivaloch je príjemné, že sa tam stretneme s mnohými muzikantmi, s ktorými sme sa dlho nevideli," uviedol pre médiá Josef Vojtek, spevák skupiny Kabát.

V piatok 1. júla vystúpia Braňo Mojsej, Hrdza, Gladiator, Kollárovci, Peter Nagy, Pavol Habera & Team, Lucie, Konflikt a Madam Royal, v sobotu 2. júla sa predstavia Fuera Fondo, Desmod, Kiss Forever Band, Škwor, Kabát, Heľenine oči a Symfóbia.

"Pre návštevníkov sme pripravili stanové mestečko, ktoré bude otvorené od 30. júna od 16. hodiny. Stanovanie pri aute je iba na vlastnú zodpovednosť. Pripravené za úhradu je parkovisko pre osobné autá a karavany. Pre návštevníkov sme zabezpečili aj kyvadlovú dopravu z autobusových staníc miest Piešťany a Nové mesto nad Váhom už od 30. júna od 15. hodiny," hovorí organizátor festivalu Dušan Drobný.