Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

TRAGICKÁ NEHODA: Vozidlo skončilo v stĺpe, zahynula jedna osoba

Na snímke auto mladého vodiča, ktoré po zrážke skončilo v stĺpe semafora. Foto: Facebook Polície SR - Banskobystrickýkraj

Vodič zrejme nerešpektoval dopravnú značku 'Stoj, daj prednosť v jazde', vošiel do križovatky, kde nedal prednosť prichádzajúcemu vozidlu a došlo k zrážke.

Zvolen 7. augusta (TASR) – Tragickú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo vo štvrtok (6. 8.) pri jednom z nákupných centier vo Zvolene a zahynula pri nej jedna osoba, pravdepodobne zapríčinil 18-ročný vodič z Banskej Štiavnice. Zrejme nerešpektoval dopravnú značku 'Stoj, daj prednosť v jazde', vošiel do križovatky, kde nedal prednosť prichádzajúcemu vozidlu a došlo k zrážke. Na sociálnej sieti to v piatok spresnila banskobystrická krajská polícia.

"Po zrážke vozidlo mladého vodiča odhodilo do stĺpa semaforu, ktorý zlomilo a spadol. Šofér, ako aj jeho 38-ročná spolujazdkyňa utrpeli ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý transport do nemocnice. Zraneniam na mieste podľahol 41-ročný spolujazdec. Vodič druhého vozidla sa nezranil," uviedla polícia s tým, že dychová skúška nepreukázala požitie alkoholu. Dopravná nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania.