Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

VIDEO A PODCAST Diár na každý deň

Podcast relácie Diár. Foto: TABLET.TV

Denný podcast Diár prináša spravodajský prehľad očakávaných udalostí. Podcast Diár si môžete vypočuť v počítači a zároveň aj odoberať vo svojich mobilných zariadeniach.

Bratislava 3. januára (TABLET.TV) - Redaktorka TASR Martina Rybanská vám prináša spravodajský prehľad dňa.

Program prezidentky
(Bratislava)

Prezidentka Zuzana Čaputová dnes v paláci prijme zástupcov cirkví a náboženských spoločností. Bude s nimi hovoriť o aktuálnych spoločenských témach. Hlava štátu prijíma predstaviteľov cirkví každoročne. Čaputová vystúpi s príhovorom.



Oceňovanie záchranárov
(Prešov)

Minister obrany Peter Gajdoš dnes ocení príslušníkov Ozbrojených síl za pomoc pri odstraňovaní následkov výbuchu bytového domu na Mukačevskej ulici v Prešove ako aj za zásluhy pri zabezpečovaní a strážení zasiahnutej oblasti. K výbuchu došlo 6. decembra minulého roka. Pri nešťastí zahynulo sedem ľudí a jedna žena sa nenašla.

Vývoj druhého piliera
(Bratislava)

Z nášho spravodajského servisu sa dnes dozviete ako sa darí druhému dôchodkovému pilieru. Asociácia zastrešujúca dôchodkové správcovské spoločnosti pravidelne zverejňuje štatistiky o vývoj úspor. Dlhodobo majú ľudia najviac zdrojov uložených v konzervatívnych dlhopisových fondoch.

SP v alpskom lyžovaní
(Záhreb/Flachau)

Cez víkend sa môžeme tešiť na ďalšie preteky v rámci svetového pohára v alpskom lyžovaní. Dejiskom bude chorvátsky Záhreb a rakúsky Flachau. Na podujatí nebude chýbať Petra Vlhová ani jej rivalka Mikaela Shiffrinová.

Viac zaujímavých informácií sa dozviete zo spravodajského servisu tasr alebo ak navštívite portál teraz.sk.



Podcast Diár si môžete vypočuť aj na:









Listen to Stitcher